WATER, Het grote mysterie

WATER, Het grote mysterie

Natuur

WATER, Het grote mysterie

Water – De meest voorkomende substantie op Aarde. Het is altijd bij ons, op elk moment van iedere dag, maar kennen we eigenlijk de geheimen achter dit fantastische element?

We zetten water in op ontelbare verschillende manieren. Van landbouw tot in fabrieken en waterkrachtinstallaties. Toch reageert water buiten alle fysieke natuurwetten die we kennen. In een tijd waar men het heeft over globale klimaatsveranderingen, is het begrijpen van de mysteries van water heel belangrijk. Elk levend wezen heeft het nodig om te kunnen overleven. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Onze onwetendheid van haar functies en capaciteiten heeft ons ertoe aangezet haar kwaliteiten te misbruiken en haar mogelijkheden te vergeten.

Water neemt informatie over

Wees getuige van hoe Water de uitdagingen met lang staande aannames aangaat. En hoe opzienbarende nieuwe ontdekkingen worden onthuld over het oneindige potentieel van water. Zie hoe technologie op het scherpst van de snede aanduidt dat onze gedachten invloed hebben op de structuur van water. Deze nieuwe ontdekkingen gaan onze menselijke inzichten ver te boven.

Bekijk de film (Ned. Ondertiteld)

Tineke Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *