Voor heel even kaassoufflés bij McDonald's

Voor heel even kaassoufflés bij McDonald’s

Eten & Drinken

Voor heel even kaassoufflés bij McDonald’s

Goed nieuws voor fans van de kaassoufflé. Sinds dinsdag 4 juni kun je namelijk ook bij de McDonald’s terecht voor dit smeuïge kaashapje. Je moet er wel snel bij zijn, want het kaashapje is maar twee maanden verkrijgbaar.

Het gaat om mini-kaassoufflés, verkrijgbaar in een sharebox of los. In de sharebox zitten tevens chicken tenders en kipnuggets. Bestel je ze los, dan komen ze in een doosje van vier stuks.

Voor heel even kaassoufflés bij McDonald's
sharebox posted by McDonalds

Sharebox

Bij McDonald’s kun je een Sharebox bestellen. Deze box, die gemaakt is om te delen, bestaat uit verschillende kleine snacks die gedeeld kunnen worden tijdens het eten, als tussendoortje of bijvoorbeeld als borrelhapje.

In de sharebox zitten 6 Chicken McNuggets, 3 Chicken Tenders en 6 Cheese snacks. De Cheese snack is een nieuwe kaassoufle-achtige krokante hap. Naast de 15 snacks kunnen er ook 3 sauzen gekozen worden: Chilli Mayo, Mosterdsaus, Barbecuesaus, Zoetzure saus, Chilisaus en Kerriesaus.

Voor heel even kaassoufflés bij McDonald’s

In een eerder bericht kwam het nieuws al naar buiten dat ze vegan kipnuggets op de markt hebben gebracht in de Scandinavische landen. Maar in Nederland kunnen we vanaf dinsdag 4 juni ook eventjes genieten van een lekkere kaassnack geheten: de krokante Cheese Snacks. Voor nu blijft het een test maar mocht het goed gaan lopen dan komt de cheese snack terug in het menu.

In bijna elk filiaal

Woordvoerder Eunice Koekkoek laat weten aan het AD dat de kaassoufflés in bijna elk filiaal verkrijgbaar zijn. „Ze liggen in elk restaurant waar ook de veggieburgers verkocht worden.”

Bron Metro

Tineke Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *