Verhaal moeder van zoontje met rood haar wordt massaal gedeeld Let Love Rule

Verhaal moeder van zoontje met rood haar wordt massaal gedeeld Let Love Rule

Bewustwording

Verhaal moeder van zoontje met rood haar wordt massaal gedeeldLet Love Rule

Het Verhaal van een moeder van zoontje met rood haar wordt massaal gedeeld Let Love Rule In haar eind zin staat LET LOVE RULE. En daar ben ik, en met mij vele anderen zo te zien, het helemaal mee eens. Pesten wordt niét meer getolereerd en al helemaal niet om een haarkleur.

Verhaal moeder van zoontje met rood haar wordt massaal gedeeld Let Love Rule

Speciaal

Lieve Julian en alle andere kinderen met rood haar
Nu vind je het misschien niet mooi omdat je anders bent dan anderen. Dat vond ik óók toen ik klein was. Later als je groot bent begrijp je hóe speciaal jij bent juist omdat je anders bent. Mensen die anders zijn gaan onze wereld redden, onze planeet. Of je nou rood haar hebt of veel te lang bent of te dik of te dun, als je anders bent ben je speciaal. En als je speciaal bent zegt dat iets over jou. Mensen met rood haar zijn héél speciale mensen. Je hebt niet voor niets deze bijzondere haarkleur.  Je bent prachtig en dat rode haar gaat jou leren om sterk krachtig én zelfverzekerd te worden. Ik kan het weten want ik heb het al 56 jaar en was vroeger net als jou lieve Julian. Probeer vertrouwen te krijgen en erin te geloven dat juist jou haarkleur je héél véél mooie dingen gaat leren over hoe sterke krachtige jongen je eigenlijk bent. Dikke kus van een roodharige ” mevrouw”

Verhaal moeder van zoontje met rood haar wordt massaal gedeeld Let Love Rule

Dit is de oproep van de moeder.

Oproep ?

Triest & boos…

Mijn lieve Julian, 7 jaar, geboren met prachtige rossige haren, i love it ?.
Hij haat het, wil het liefst naar de kapper om het af te knippen óf te verven.
Voelt zich lelijk en heeft er dagelijks verdriet om.

Waarom?

Hij wordt dagelijks gepest om zijn haarkleur of mag soms zelfs niet mee doen met buitenspelen.
Ik dacht dat dit gebeurde in 1950, niet in fucking anno 2019.

Wat ik met deze post wil bereiken?

Om aan mijn zoon (en alle andere gingers) te laten zien dat deze haarkleur rockt! ?
Slechts 2% van de bevolking heeft deze haarkleur van nature ✨.

Ik hoop dat deze post massaal gedeeld gaat worden, zodat ik dit aan mijn mooie rooie kan laten zien ?

Let love rule ??? Link naar verhaal

Tineke Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.