Ik nam het heft in eigen handen

Strijd tegen de ziekte van lyme

Ziekte van Lyme

Strijd tegen de ziekte van lyme Ik nam het heft in eigen handen.
In mijn strijd tegen de ziekte van Lyme was er op een gegeven moment een keerpunt. Ik nam het heft in eigen handen aangezien de artsen mij vertelden dat er nog altijd geen duidelijke remedie is tegen deze ziekte. Ik was mij ervan bewust dat hier ook een energetische lading onder zat, en dat moest ik helen bij mezelf. Daar lag het begin van mijn oplossing. Daarnaast is voeding een belangrijk gedeelte hierin.
Jarenlang had ik een praktijk waarin ik mensen voorzag van adviezen omtrent gezondheid en voeding dus ik ben uiteraard geheel op de hoogte dat voeding op specifieke en heilzame manier je gezondheid kan beïnvloeden.  Nu moest ik mijzelf gaan helpen Mijn eigen lichaam had mij nodig.  Dus ben ik mijn kennis over energie, voeding, mineralen,vitaminen, vetten,etc. nog meer gaan verbreden. Uiteraard heb ik me de afgelopen jaren steeds meer verdiept in verschillende wetenschappelijke onderzoeken. En dat is geen verloren energie geweest kan ik nu zeggen.

Energie doceren

Het doceren van mijn energie moest ik echt leren en dat was in het begin een behoorlijke strijd.
Ik ben natuurlijk super gemotiveerd om mijn verhaal te kunnen vertellen aangezien ik zelf heel veel jaren uitgeschakeld was door de chronische ziekte van Lyme. Nu krijg ik het beetje bij beetje onder controle en kan ik er mee leven. Ik heb veel moeten aanpassen qua levensstijl. Informatie brengen naar mensen en hierdoor de mensheid helpen geeft mij voldoening. Ik deel mijn dagen gedoceerd in, dat is mijn nieuwe levensstijl en daar heb ik baat bij. Bewust leven “in alle vormen” is de sleutel en daar vertel ik graag over om een ieder te helpen in zijn struggles.

Ik nam het heft in eigen handen

Zoektocht naar gezondheid

Jaren geleden was dit ook mijn passie en had ik een bloeiende praktijk waarin ik mensen hielp om (weer) blij en gezond te worden. Ik ben een “zoals men dat zegt mensenmens”. Ik geniet van de persoonlijke gesprekken waarbij we echt de diepte in kunnen gaan. Zoals je begrijpen zult heb ik de afgelopen jaren nóg meer onderzoek gedaan naar voeding, energie en de connectie met ziekte. Dit natuurlijk allemaal vanwege mijn eigen ziekte. De ziekte van Lyme heeft mij volledig neergehaald. Ik was het aan mijzelf verplicht om naar oplossingen te zoeken zodat mijn leven leefbaar werd en ik uit de rolstoel zou blijven. Het is mij gelukt! Ik wens iedereen toe om meer te weten te komen over hoe het leven werkelijk werkt. We zijn te lang dom en afhankelijk gehouden. Eigen verantwoordelijkheid wordt een noodzaakl!

Waarom minimaal 5 weken volhouden

Dat is de periode die je lijf nodig heeft om gezonder te worden. Je gaat je fitter en energieker voelen en je cholesterol en bloeddrukwaarden veranderen.

Je moet wel lef en doorzettingsvermogen hebben want er zullen verschillende gewoontes worden omgegooid. Maar als je dat lef hebt, dan ga je daadwerkelijk de voordelen ervan ervaren. Je lijf komt steeds meer in balans, je wordt slanker, je krijgt meer energie, de pijnen worden minder en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wie gezonder wil worden, zal zijn of haar leef en eetgewoonten blijvend moeten veranderen.

Tineke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *