Over Tineke

Positiviteit en samenwerking is wat de wereld nodig heeft.

Waarom? Lees mijn Verhaal
Ik was altijd een levenslustige vrouw totdat ik gestoken werd door een teek. Na veel ziekte, pijn en onderzoeken kwam er de uitslag dat ik besmet was en de ziekte van Lyme had. Het verklaarde veel. Mijn ziekte, beroerd voelen, enorme vermoeidheid etc. etc.
Mijn Leven werd een strijd tegen mijn eigen lichaam.
De ziekte van Lyme verwoestte mijn leven
Nu bouwt ik het weer op
Alles is veranderd hierdoor, ikzelf, mijn leven, alles.
Maar ondanks alles is er dankbaarheid acceptatie en begrip.
Alles heeft een doel, een reden ondanks dat het soms moeilijk te accepteren is.
Nu kan ik door mijn ervaringen anderen inspireren en vertellen dat er altijd iets is om voor door te gaan. om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Er is altijd een oplossing en hulp in de buurt. Ook als je het zelf helemaal niet meer weet of ziet. Houd moed! Laten we er zijn voor elkaar.

Tineke,