Luistert je immuunsysteem naar je gedachten?

Luistert je immuunsysteem naar je gedachten?

Gezondheid

Luistert je immuunsysteem naar je gedachten?

Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de verbinding tussen onze gedachten en ons immuunsysteem. Door deze onderzoeken krijgen we een steeds vollediger beeld. Onderzoeken laten ons zien de manier waarop onze geest onze gezondheid kan beïnvloeden. De wetenschap laat dit al veel langer zien d.m.v. onderzoeken. Namelijk het feit dat de impact van stress op ons immuunsysteem dramatisch is. Gelukkig komt er nu steeds meer klinisch onderzoek als bewijs. Bewijzen die laten zien wat gedachten van vreugde en van dankbaarheid voor het immuunsysteem betekenen.

Expert in immunologie

In deze mini-aflevering spreekt Dr. Mark Hyman met Dr. Leonard Calabrese. Hij is een expert in immunologie en reumatologie. Deze Dr. weet daarnaast veel over de juiste methoden om deze gebieden van het leven te ondersteunen. En hoe het immuunsysteem daadwerkelijk te verbeteren is.


Dr. Leonard Calabrese is hoogleraar Geneeskunde aan de Cleveland Clinic Lerner College of Medicine. Daarnaast is hij vicevoorzitter van de afdeling reumatische en immunologische aandoeningen. Dr. Leonard Calabrese heeft daarbij gezamenlijke benoemingen bij het Department of Infectious Diseases en het Wellness Institute.

Luistert je immuunsysteem naar je gedachten?

Belangrijke bijdrage wetenschap

Dr. Calabrese heeft belangrijke bijdragen geleverd aan de wetenschap. Vooral op het gebied van chronische virale infecties, auto-immuniteit en vaatontstekingsziekten van de hersenen. Hij ontving talloze onderscheidingen voor zijn bijdragen aan de vooruitgang van immunologie en welzijn.

Bron: www.drhyman.com

Tineke Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *