Hondsberoerd was ik en boos van machteloosheid

Hondsberoerd was ik en boos van machteloosheid

Ziekte van Lyme

Hondsberoerd was ik en boos van machteloosheid op het moment dat Lammert de Man van www.gen5.eu mij belde.

De Lyme had mij weer even te pakken. Ik voelde mij al een aantal dagen beroerd. Ik had natuurlijk wel een flauw vermoeden waar het door kwam. De afgelopen weken/weekenden had ik weer veel te veel gevergd van mijn lichaam. En mijn afweer was gedaald naar een heel laag niveau.  Ik had behoorlijk keelpijn en voelde pijn op mijn borst tijdens ademhalen. Alles deed eigenlijk pijn, mijn gewrichten en spieren. En ik voelde mij boos. Boos van machteloosheid omdat niets hielp om mij beter te voelen.

Telefoontje

En net nadat ik onder de koude douche vandaan kwam lopen( Wim Hof methode) werd ik gebeld. Het was een privé nummer en soms neem ik dat niet op maar deze keer dus wel. Ik hoorde een meneer zeggen dat hij mij wel kon uitleggen wat chemtrails waren. En voordat ik ook maar iets kon zeggen begon deze aardige man mij van alles te vertellen over hoeveel chemische stoffen wij  mensen ongevraagd binnen krijgen. Toen begreep ik zijn telefoonje. Vlak daarvoor had ik namelijk een artikel geplaats op mijn website over chemtrails met als Kop: Wat zijn toch die witte strepen in de lucht.

Uitproberen

Om een lang verhaal even in te korten: Lammert bood mij aan om één van de producten van Gen5 te gaan proberen. Het product Bodysil heeft al zovelen mogen helpen vertelde Lammert mij, en hoogst waarschijnlijk kan het ook veel voor jou betekenen. Ik vond het zo’n bijzonder mooi gebaar en nam het in dank aan. Hoe bijzonder kan een dag beginnen!

Hondsberoerd was ik en boos van machteloosheid

Begonnen met Bodysil van Gen5

Twee dagen later had ik het product in de brievenbus liggen en diezelfde avond heb ik 5 druppels in mijn dagelijkse voor het naar bed gaan kopje kamillethee gedaan. Ik heb die nacht voor het eerst sinds dagen heerlijk geslapen. De pijn op mijn borst die mij elke nacht wakker maakte was er die nacht niet. En mijn stem die al een week weg was (heesheid) kwam die ochtend weer tevoorschijn. Tja, het kan inbeelding zijn, maar hoe dan ook dit was een prachtige start van de proefperiode met Gen5. De volgende dag heb ik weer 5b druppels genomen dit keer in mijn dagelijkse ochtend vitaminedrankje. Mijn herstel ging door deze dag.

Hoopvol

Ik ben zeer hoopvol en dankbaar dat er weer zo’n bijzonder product op mijn pad gekomen is. Ik weet het, ik heb al heel veel natuurlijke/alternatieve middeltjes geprobeerd. Maar juist door dat doorzettingsvermogen om tóch telkens weer nieuwe dingen te proberen ben ik wel zoals ik nu ben. Dat had heel anders kunnen zijn. Voor twee jaar terug moest ik de hond nog gaan uitlaten met een wandelstok omdat ik telkens kwam te vallen doordat mijn benen niet wilden. Nu loop ik op mijn teenslippertjes te genieten van een rondje en kom ik weliswaar moe maar voldaan terug

Energie en Immuunsysteem

Ik hoop dat dit product mij kan helpen om mijn energie én mijn  immuunsysteem weer op pijl te krijgen. En als het ook de pijn gaat verminderen zou ik helemaal blij zijn want pijn kost ook veel energie. Als dat gaat lukken dan zal ik uitermate tevreden en dankbaar zijn. Ik houd jullie op de hoogte.

Tineke Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *