Ieder leert en wordt bewuster op zijn eigen manier en tijd.
Ik houd van het leven, dat is heel lang anders geweest.
Jaren lang vond ik het leven zwaar en moeilijk.Nu begrijp ik dat ik het allemaal zelf creëerde.
Het is niet altijd zo geweest hoor. Ik was een heel vrolijk kind, dat dol was op dieren, hield van de natuur, van avontuur en heel veel fantasie had.
Die fantasie bleek later gewoon echt te zijn, maar dat terzijde. Ik heb hele fijne, leuke, mooie tijden gekend waarin ik echt mijzelf was en opbloeide.
Maar toch werd ik telkens na verloop van tijd weer naar beneden getrokken.
Hoe dat gekomen is ?……..nou door omstandigheden waar je in terecht komt uiteraard en hoe je daarmee om gaat, maar dat is een te lang verhaal voor nu.
Gelukkig bleef ik altijd de drang houden om te blijven leren en een betere versie van mijzelf te worden.
Nu weet ik dat het lage frequenties waren waar ik steeds in zakte en dus dingen aantrok die op zijn zachts gezegd niet zo fijn waren.
De echte grote ommekeer begon nadat ik ziek werd. Ik werd gebeten door een besmette teek en hield daar de ziekte van Lyme aan over.
Dat heeft mij letterlijk en figuurlijk volledig gereset.
Ik werd tot stilstand gezet, kon niets meer en moest mijzelf opnieuw leren leven.
Het is mij gelukt, ik ben de ziekte van Lyme en de teek die mij veel gebracht hebben zeer dankbaar. Het heeft mij teruggebracht naar mijn bron, mijn werkelijke ik.
Naast mijn gewone “aardse” opleidingen heb ik heel veel  geleerd over het leven op aarde in dit “aardse” lichaam en kan ik mijzelf nu volmondig “LevensNavigator” noemen.
Ik begrijp nu hoe het werkt met de energieën en frequenties en waarom dingen gebeuren of zijn zoals ze zijn of gebeuren zullen we maar zeggen! Daar praat ik alleen over als iemand er iets over wil weten, en ik leg dingen uit aan degene die daar behoefte aan hebben en er iets mee kunnen. Verder houd ik mij nogal op de achtergrond, maar ben er zodra het nodig is. De tijd heeft mij geleerd om mijn energie niet te verdoen aan het overtuigen van mensen. Ieder leert en wordt bewuster op zijn eigen tijd en manier.
Lees verder