Duncan Laurence wint het Eurovisie Songfestival voor Nederland met het lied Arcade

Duncan Laurence wint Eurovisie Songfestival met Arcade

Inspirerend

Duncan Laurence wint Eurovisie Songfestival met Arcade

Gefeliciteerd Duncan

Wekenlang stond Duncan Laurence met het lied Arcade bovenaan bij de bookmakers. Vanavond barstte het echte spektakel los. En al helemaal op het moment dat Duncan Laurence begon te zingen. Hij mocht voor Nederland in de finale van het Eurovisiesongfestival staan. Vanavond mocht Hij op het grote podium van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv laten zien dat de bookmakers gelijk kregen..

Duncan Laurence wint het Eurovisie Songfestival voor Nederland met het lied Arcade

Voorspellingen

Ik kom er voor uit dat ik zelf al steeds het onderbuik gevoel had dat het zou lukken dit keer. En met mij voorspelde Wolter Kroes het ook al. Zo zei hij in het programma Goedemorgen Nederland het volgende: “Nu gaat het gebeuren”,  “Hij heeft alle ingrediënten. Hij is een fantastisch mooie man en hij kan fantastisch zingen. En het is helemaal waar. Het is een echte winnaar.

Grote namen

Afgelopen jaren werd er steeds gekozen voor grote Nederlandse namen. Zo werden Anouk, Douwe Bob en Waylon, Ilse de Lange, de Toppers etc ingeschakeld om Nederland te vertegenwoordigen. Dit jaar was Duncan de grote onbekende die ons land mocht vertegenwoordigen op het Songfestival. Eigenlijk is Duncan niet helemaal onbekend. Aangezien we hem namelijk al kennen van The Voice of Holland. Duncan deed tegelijkertijd mee met Og3ne.

Gewonnen

Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, heeft het Eurovisie Songfestival voor Nederland gewonnen.

Vanaf het uitbrengen van het nummer Arcade was Duncan Laurence de torenhoge favoriet. En hij heeft het waargemaakt. Nederland heeft eindelijk na 44 jaar (1975 met Teach-in), weer eens gewonnen. Duncan Laurence wint Eurovisie Songfestival met Arcade

Eigen geschreven lied

Het mooie eigen geschreven lied van Duncan raakte mij gelijk al en heeft blijkbaar velen geraakt.

Gefeliciteerd Duncan Laurence.

Bekijk hier het lied met gebarentaal, héél indrukwekkend.

Tineke Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *