//www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/mum-aged-98-moves-care-13825533

De liefde van een moeder kent geen grenzen. Deze 98-jarige moeder is het bewijs hiervan

Inspirerend

De liefde van een moeder kent geen grenzen. Deze 98-jarige moeder is het bewijs hiervan

98-jarige moeder verhuist naar verzorgingshuis om haar 80-jarige zoon te verzorgen

Ada Keating verhuisde onlangs naar een verzorgingshuis in Liverpool, zodat ze dichter bij haar 80-jarige zoon, Tom Keating kon zijn. In 2016 verhuisde Tom naar het Moss View verzorgingstehuis in Huyton, omdat hij extra zorg nodig had. Het kostte minder dan een jaar voor Ada besloot dat ze ook bij haar zoon wilde zijn, en ze verhuisde zelf naar het verzorgingstehuis.

Het moeder-zoon duo, oorspronkelijk uit Wavertree, hebben een speciale band. Tom is nooit getrouwd, en heeft zijn hele leven bij zijn geliefde moeder gewoond. Als oudste zoon spreekt het voor zich dat Tom extra hecht is met zijn moeder

Zelfs in het verzorgingstehuis neemt Ada haar moederlijke taken op zich. Ze zegt dat ze iedere dag naar Toms kamer gaat om hem goedemorgen te wensen en hem te vertellen dat ze gaat ontbijten. Als Ada haar haar doet, staat Tom haar altijd op te wachten om haar een grote knuffel te geven. Ook liet Tom weten dat zijn moeder nog altijd op hem let en hem vertelt dat hij zich moet gedragen.

Ada en haar inmiddels overleden echtgenoot, Harry, hebben vier kinderen grootgebracht. Ada werkte als ondersteunend verpleegster in het voormalige Mill Road ziekenhuis voor ze met pensioen ging, terwijl Tom schilder en decorateur was.

De manager van het verzorgingstehuis, Philip Daniels, vertelde dat ze blij waren om dit paar van moeder en zoon in de woning te verwelkomen. Het is zeldzaam om een ouder en kind samen in een verzorgingshuis te zien wonen, maar Daniels zegt dat hij blij is dat ze dankzij het tehuis zoveel tijd samen kunnen doorbrengen.

Dit lieve verhaal van de liefde van een moeder moet gezien worden. Als je de video bekijkt, wordt het duidelijk dat de liefde van een ouder nooit voorbij gaat. Kijk naar dit hartverwarmende filmpje en zie de ware kracht van onvoorwaardelijke liefde.

Bron: //www.liverpoolecho.co.uk/news/l…

Tineke Walet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *