Chateau Meiland en de plannen van Martien

Chateau Meiland en de plannen van Martien

Inspirerend

Chateau Meiland en de plannen van Martien

Je kent ze vast wel, de Familie Meiland. Eerder hebben ze al mee gedaan aan “Ik Vertrek”. En óók toen waren ze al het gesprek van de dag. Dit keer hebben ze weer een kasteel gekocht in Frankrijk en het in 100 dagen omgetoverd tot een plaatje. Ze hebben het wéér geflikt. Deze keer waren ze te volgen in een serie op Sbs6. Na het ongelofelijke succes van deze serie komt er nu een vervolg. Er waren zelfs bijna een miljoen kijkers die mee genoten van de familie Meiland en hun chateau. En wat hebben ze het weer goed gedaan hé. Wat een doorzetters zijn het. En het resultaat mag er zijn. Wát is het mooi geworden. De filmploeg van SBS6 gaat binnenkort weer richting Frankrijk om een nieuwe reeks op te nemen. Geweldig toch!

Chateau Meiland en de plannen van Martien
Wat is het mooi geworden.

Want wát zijn ze leuk om naar te kijken.

Gisteren zou eigenlijk de laatste aflevering zijn geweest. Maar Martien zegt daar het volgende over: “Maar wat dénk je? Komen we volgende week met een extra, een bónus uitzending! Is dat niet leuk? Dat gaat hilarisch worden”,
Dat wordt GENIETEN!

Chateau Meiland en de plannen van Martien
Ze hebben het wéér geflikt

Nog genoeg te klussen

Martien vertelt dat er voorlopig nog genoeg te klussen is in het kasteel. In de nieuwe afleveringen willen ze het oude huis gaan opknappen, dat op het landgoed staat. Het zou leuk zijn om daar ook wat moois van te maken. Maar ze zijn erachter gekomen, dat het wel in een heel oude staat is. Het is een mooie klus voor de winter, als er weinig te doen is.

Meer wensen

En Martien zit vol energie, hij heeft juist zin in nog een verbouwing na deze grote klus van het kasteel.

En er zijn meer wensen, Martien wil Babs worden: Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand.

Die plannen zijn er en hij gaat deze waarschijnlijk uitvoeren.

Daarvoor moet Martien terug naar Nederland om een cursus van drie dagen te volgen. Dan is hij volleerd Babs en kan hij mensen op het kasteel trouwen.’

Op deze manier willen ze zich onderscheiden. Zoiets komt spontaan op en dat kan iets heel groots gaan worden. Er zijn dus nog genoeg plannen”, aldus Martien.

Ik kijk nu al uit naar de nieuwe reeks van Chateau Meiland.

Tineke Walet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *