Alles is energie Positief of Negatief

Alles is energie Positief of Negatief

Bewustwording

Alles is energie Positief of Negatief
Energie bestaat uit frequenties. Frequenties die met elkaar resoneren.
Een hoge frequentie trekt hoog frequente zaken aan en een lage frequentie trekt laag frequente zaken aan.

Negatieve Mensen

Daarom zie je vaak dat er bij negatieve mensen altijd wel iets mis gaat of mis is in hun leven. Ze hebben altijd wel iets om over te klagen. Ze zitten volledig in de lage frequentie en alles in hun omgeving resoneert daarmee. Hun hele wezen, hun taal en hun houding straalt het uit. Zodra ze ergens binnenkomen voel je al dat er snel iets negatiefs gezegd zal worden. Al is het maar over iets wat ze gehoord of gezien hebben. De negativiteit is zodanig aanwezig dat het ook niet anders kan dan dat ze meer negativiteit aantrekken. Het gelijke trekt het gelijke aan!

Positieve Mensen

Positieve mensen daarentegen hebben exact het tegenovergestelde. Zij bevinden zich in de hoge frequentie. De frequentie van liefde, dankbaarheid, positiviteit. Logischerwijs trekken ze  daardoor ook nog meer positieve dingen en mensen naar zich toe. Dat kán ook niet anders. Als je het wetenschappelijk gaat bekijken zijn het gewoon de natuurwetten die aan het werk zijn!
Vaak wordt er dan door mensen gezegd dat ze gewoonweg geluk hebben. Maar weet je eigenlijk wel wat dat is, geluk?
Deze positieve mensen managen hun mentaal/emotionele staat. Zij laten zo min mogelijk negativiteit toe in hun leven. Ze voelen wat hen dient en doen daar meer van. Ze laten los wat hen niet meer dient.

Alles is energie Positief of Negatief

Gelukkig persoon

Een gelukkig persoon, zal eerder een hogere trilling hebben. Deze mensen voelen zich verbonden met alles en iedereen. Ze voelen liefde voor zichzelf, voor anderen, voor alles wat leeft. Ze hebben een hoog empathisch vermogen. Dat betekent dat zij zich kunnen inleven in andere personen. Ze hebben geen oordeel.  Ze volgen hun gevoel en vertrouwen hier op. Zij maken telkens opnieuw een heel bewuste keuze. Een keuze vanuit liefde voor zichzelf. Door het trainen van dit soort dingen kun je jouw eigen trilling ook omhoog brengen.

Alles is energie Positief of Negatief

Ongelukkig persoon

Daarentegen zal een ongelukkig persoon zich in een lage trillingsfrequentie bevinden. Deze persoon is negatief over veel dingen. Volgens hem of haar zit het leven altijd tegen. Deze mensen hebben ook altijd  het gevoel dat zij van alles tekort hebben. Zij voelen zich duidelijk altijd een slachtoffer van hetgeen ze overkomt. Zij zijn heel vaak  negatief, voelen zich vaak ongelukkig. Hebben sneller gevoelens van haat, hebzucht en angst. En voelen zich ook vaak depressief. Zij maken daardoor ook bijna altijd een keuze vanuit de angst.
Bovengenoemde dingen zijn allemaal voorbeelden van emoties waardoor je trilling laag kan geraken, Een ongelukkig persoon heeft vaak een lage trilling.

Onze trilling hangt dus af van wat je doet, hoe je denkt, hoe je bent. En daar hangt dus ook vanaf wat ons “Overkomt”

In welke frequentie bevind jij je vandaag?

Tineke Walet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *