Blue Monday Trap er niet in het is Grote Onzin

Blue Monday Trap er niet in het is Grote Onzin

Weetjes


Blue Monday Trap er niet in het is Grote Onzin

Hieronder kun je verder lezen hoe deze coe tot stand gekomen is.
De formule van Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar.

Blue Monday Trap er niet in het is de Grote Onzin

W staat voor het weer, D voor schulden, de kleine d voor het maandelijkse salaris wat je krijgt, T voor hoe lang geleden het kerst was, Q staat hoe goed je je goede voornemens volhoudt, M voor je motivatieniveau en Na voor het gevoel om actie te ondernemen.

Wanneer je dit invult kom je uit op 21 januari 2019. Oftewel…

Blue Monday

Het klinkt wel interessant natuurlijk, maar verder dan dat is er geen enkel bewijs voor dat het ook zo is.

(de eerste was op 24 januari 2005) komt namelijk van een pr-bureau (Porter Novelli) en werd bedacht om boekingen voor Sky Travel te stuwen. In een persbericht werd het fenomeen wetenschappelijk witgewassen door Cliff Arnall (die toen part-time bij de Universiteit van Cardiff werkte).

Dus wanneer jij niet in de gaten hebt wat er op de radio of in het nieuws vertelt wordt over deze zogenaamde BLUE MONDAY, en je kijkt vandaag naar buiten dan zie je de zon schijnen. Misschien ben jij juist wel heel vrolijk uit je bed gestapt vandaag, en had je gewoon zin in vandaag!

Laat je niets inprenten, laat je niet gek maken, het is vandaag een dag als alle anderen. Een dag die zal zijn wat jij er van maakt.
Er bestaat geen vaste BLUE MONDAY dag, dat wordt je wijs gemaakt, ga er niet in mee, maak er een mooie dag van.

Het is een prachtige dag vandaag, en er is altijd wel iets waarover jij je down of blue kunt voelen maar zeg nou zelf…..dat is toch leven.

Het leven bestaat nou eenmaal uit ups en downs, dat is ook vandaag niet anders.

Het is maar wat jij ervan maakt vandaag. Het zonnetje schijnt, maak een mooie wandeling, kijk om je heen, zie hoe mooi de natuur is, geniet van de dingen die je om je heen hebt, er is zoveel moois om dankbaar voor te zijn.

Fijne dag Vandaag

Tineke Walet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.